Voorwaarden om een dakkoffer te huren

- Het huurbedrag wordt vooraf op de rekening van Rent-a-roofbox betaald. De waarborg wordt contant betaald bij afhaling van de (dak)koffer. Na controle van de gehuurde materialen en deze verkeren in dezelfde conditie als bij vertrek, wordt de waarborg meteen contant terugbetaald..

De waarborg is geen limiet op de schade gebracht aan de gehuurde materialen.

- Voor het vertrek worden de gehuurde materialen steeds door beide partijen gecontroleerd. Bij demontage worden de gehuurde materialen terug door beide partijen gecontroleerd. Indien er schade opgemerkt is, kan dit de waarborg beïnvloeden. Schade aan de verhuurde materialen dienen vergoed te worden, de huurder zal hiervoor een schadevergoeding betalen die gelijk is aan de gemaakte schade voor herstel of nieuwe aankoop van het gehuurde materiaal.

- Het gehuurde materiaal dient steeds op de afgesproken retourdatum en op het afgesproken tijdstip teruggebracht te worden. Indien niet tijdig binnen, wordt de waarborg ingetrokken en/of bij langdurig niet terugbrengen wordt de huurprijs per dag aangerekend tot de dag van demontage.

- In geval van overmacht (ongeval, autopech, ziekte, ...), gelieve ons onmiddellijk te contacteren.

- Montage en demontage van de dakkoffer en dakdragers worden door de medewerkers van Rent-a-roofbox uitgevoerd.

- In geval van een gehuurde dakkoffer, geplaatst op een bestaande dakdrager van de klant, dienen de dakdragers reeds voorgemonteerd te zijn bij aankomst.

- Tijdens de huurperiode mag de dakkoffer niet verwijdert of verplaatst worden.

- Minimum 2 weken voor aanvang van uw reis, dient u de dakkoffer en/of dakdragers te reserveren. Zo kunnen we een aangepaste dakdrager voor uw wagen voorzien.

- Spanriemen/touwen mogen NIET rond de dakkoffer/trekhaakkoffer gemonteerd worden. De dakkoffers en trekhaakkoffers sluiten perfect en veilig af.

- De huurperiode wordt pas gereserveerd na betaling en bevestiging door Rent-a-roofbox.

- De gehuurde materialen dienen met respect en de nodige zorg behandeld te worden. Daarbij horen fietsen niet thuis in een dakkoffer.

- Er is geen terugbetaling mogelijk, indien u het gehuurde artikel vroeger terugbrengt.

- Per dakkoffer/trekhaakkoffer zal telkens 1 sleutel voorzien worden. Bij verlies wordt €50 euro per sleutel aangerekend.

- We zijn niet verantwoordelijk bij verlies of diefstal. De dakkoffer/dakdragers/trekhaakkoffer kunnen steeds veilig afgesloten worden met de sleutel.

- Rent-a-roofbox is niet verantwoordelijk voor schade tijdens plaatsing van gehuurde dakdragers en dakkoffers en trekhaakkoffers. Plaatsing op gewrapte auto is op risico van de huurder.

- We zijn niet verantwoordelijk voor schade aan de auto tijdens de huurperiode.

- De huurder is verantwoordelijk voor eventuele schade en diefstal of schade aan derden van het gehuurde materiaal.

- In geval van annulatie van de dakkoffer/dakdragers/trekhaakkoffer wordt 50% van het gehuurde bedrag aangerekend met een minimum van 50 euro.

- De huurder is verantwoordelijk voor een verzekering voor de door hem gehuurde materialen. De huurder moet hiervoor zelf navraag doen bij zijn/haar verzekeringsmakelaar.